Esteu aquí: Inici →  La Seu-e → Certificats digitals

Certificats digitals

Relació de segells d'òrgan emprats:

La seu electrònica de l'ajuntament de Sitges s'identifica per un certificat de seu electrònica seu.sitges.cat de tipus "CDS-1 Seu" emés pels Serveis Públics de Certificació de CATCert.

Per altra banda també s'utilitza el segell d'òrgan Plataforma d'Administració Electrònica de l'ajuntament de Sitges, de tipus "ECV-2" per procediments d'actuació administrativa automatitzada, també emés pels Serveis Públics de Certificació de CATCert.

 

Certificats admesos:

Tal i com requereix la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques al seu article 10, així com el propi Reglament (UE) 910/2014 del Parlament Europeu i del Consell, del 23 de juliol de 2014, relatiu a la identificació i els serveis de confiança per les transaccions electròniques en el mercat interior, les administracions públiques han d’acceptar els certificats qualificats d’acord al que descriu l’esmentat Reglament. La llista dels prestadors qualificats a l’estat espanyol pot ser consultada al següent: Certificats admesos pel validador del Consorci AOC

Ajuntament de Sitges

Pl. Ajuntament, sn.

Tel. 938 11 76 00 / Atenció Ciutadana Tel. 010

© 2018 - Seu electrònica de Sitges
Projecte desenvolupat per Ajuntament de Sitges - Ajuntament de Sitges