Esteu aquí: Inici →  Serveis de la seu-e → Perfil del contractant

Perfil del contractant

El Perfil de Contractant de l'ajuntament de Sitges es troba dins la Plataforma de Serveis de Contractació Pública del Consorci AOC.

Aquesta plataforma permet crear un espai únic d'informació global i integrat per a la difusió de la informació de l'activitat contractual de cadascuna de les administracions públiques adherides al servei i de difusió dels corresponents perfils de contractant dels seus òrgans de contractació, tal com preveu el Reial Decret Legislatiu 3/2011, de 14 de novembre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de Contractes del Sector Públic. (BOE núm. 276, de 16 de novembre de 2011).

En l'àmbit de la contractació electrònica, el Consorci AOC promou la utilització del Perfil de contractant, creat i desenvolupat pels departaments de Presidència i d'Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya. El Consorci AOC és el responsable d'impulsar i gestionar aquest servei per a les administracions locals i les universitats de Catalunya.

Per altra banda, compleix el RDL 3/2011, ja que implanta el perfil de contractant (a través de mecanismes d'acreditació de data i hora de publicació emprant algorismes criptogràfics i de segellat de temps).

Per consultar les licitacions convocades aneu a: Perfil de Contractant de l'ajuntament de Sitges dins la Plataforma de Serveis de Contractació Pública del Consorci AOC

Ajuntament de Sitges

Pl. Ajuntament, sn.

Tel. 938 11 76 00 / Atenció Ciutadana Tel. 010

© 2018 - Seu electrònica de Sitges
Projecte desenvolupat per Ajuntament de Sitges - Ajuntament de Sitges