Esteu aquí: Inici → Avís legal

Avís legal

Per tal de realitzar transaccions telemàtiques com ara; tràmits municipals, enregistrament de butlletins, contactar a través de l'adreça de correu electrònic, gestió de dades d'usuaris en els arxius informatitzats de l'Ajuntament, o per qualsevol altra funció que pugui desenvolupar o oferir aquest web, es podran sol·licitar dades de caràcter personal per tal de fer efectives aquestes transaccions.

Els noms, adreces personals, números de telèfon o qualsevol altra dada de caràcter personal que faci arribar l'usuari voluntàriament, tant per realitzar els tràmits administratius que els requereixi, com per enregistrar-se en el servei de butlletins electrònics, seran tractades únicament per allò que s'hagi informat prèviament a l'usuari.

La sol·licitud d'un tràmit mitjançant el portal implicarà l'acceptació expressa i sense reserves de la política de privacitat de dades de caràcter personal.

L'usuari podrà exercir tots els drets reconeguts per la normativa sobre protecció de dades de caràcter personal vigent en cada moment i, en especial, els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició.

La confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal resultat del registre en aquest web queda garantida.

Aquest web és una publicació de l'Ajuntament de Sitges. Té per objecte informar i difondre l'acció de govern, els serveis municipals i allò que sigui d'interès general per al ciutadà, d'acord amb el compromís que atorguen les lleis de Règim Local o sobre l'Administració de l'Estat.

Els continguts que es troben en aquest web, incloent-hi els textos, les fotografies, els arxius descarregables de text, so i vídeo, en qualsevol dels formats disponibles, són propietat de l'Ajuntament de Sitges, o de l'organisme, entitat, o particular que l'hagués signat i que hagués autoritzat la seva publicació, fruit de la col·laboració en la difusió en aquesta publicació.

El contingut d'aquest web serà administrat per personal autoritzat.

La informació sobre els actes administratius publicats en aquest web i que siguin d'obligada publicació en diaris oficials, no els substituiran, atès que aquests diaris són els únics que donen fe de l'autenticitat i contingut.

L'Ajuntament de Sitges no es fa responsable de l'opinió vessada en les entrevistes, enquestes o articles realitzats a persones indentificades pel seu nom i que l'hagin autoritzat, així com de les informacions que es puguin obtenir en d'altres publicacions web i que s'accedeixi mitjançant enllaç a través d'aquest.

Ajuntament de Sitges

Pl. Ajuntament, sn.

Tel. 938 11 76 00 / Atenció Ciutadana Tel. 010

© 2018 - Seu electrònica de Sitges
Projecte desenvolupat per Ajuntament de Sitges - Ajuntament de Sitges