Sobre la Seu

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Seu electrònica > Sobre la Seu

Sobre la Seu


1. Titularitat i òrgans responsables de la gestió.

La titularitat de la seu electrònica de l'ajuntament de Sitges és el propi ajuntament de Sitges i els òrgans responsables són aquelles regidories amb competències en Organització.


2. Identificació dels canals d'accés.

Tot i que l'accés a la seu electrònica és per via telemàtica, els canals d'accés als serveis i mitjans electrònics disponibles a la seu també estan accessibles presencialment a través de les OAC.


3. Sistemes de signatura acceptats.

Tant per accedir a la Carpeta Ciutadana com per poder fer tràmits amb certificat és necessari disposar d'un certificat digital vàlid. Actualment els certificats admesos per l'ajuntament de Sitges són:

idCAT (CatCert - Agència Catalana de Certificació) idCAT (CATCert - Agència Catalana de Certificació)
DNIe (DNI electrònic) DNIe (DNI electrònic)
FNMT (Fábrica Nacional de Moneda y Timbre - CERES)  FNMT (Fábrica Nacional de Moneda y Timbre - CERES)4. Relació de segells d'òrgan emprats.

La seu electrònica de l'ajuntament de Sitges s'identifica per un certificat de seu electrònica seu.sitges.cat de tipus "CDS-1 Seu" emés pels Serveis Públics de Certificació de CATCert.
Per altra banda també s'utilitza el segell d'òrgan Plataforma d'Administració Electrònica de l'ajuntament de Sitges, de tipus "ECV-2" per procediments d'actuació administrativa automatitzada, també emés pels Serveis Públics de Certificació de CATCert.


5. Indicació dels dies considerats inhàbils.

Es consideren dies inhàbils a efectes de còmput de terminis tots els diumenges i els festius indicats en el calendari de dies considerats inhàbils.


6. Altres.

La data i hora oficials de la seu electrònica de l'ajuntament de Sitges es mostra en la pàgina de presentació de l'apartat de seu electrònica.
El mapa de navegació de la seu electrònica es troba inclòs en el mapa de navegació general del web.


7. Documentació sobre la seu.

Dictamen de creació de la seu electrònica de l'ajuntament de Sitges.


© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 07/04/2014