Configuració dels clients

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Seu electrònica > Sobre la Seu > Configuració dels clients

Configuració del clientsÍndex

 

Configuració del navegador

Algunes de les característiques que cal que tingui el navegador que estem utilitzant són:

1. Tenir habilitada l'execució de JavaScript.

2. Desactivar el bloquejador de finestres emergents.

3. Tenir instal·lades les claus públiques de CATCert, DNIe i FNMT per tal de reconèixer aquestes com entitats de confiança. A continuació s'afegeixen els enllaços on s'explica com instal·lar aquestes claus públiques i on poder descarregar-les:

Claus públiques de CATCert
Claus públiques DNIe
Procediments d'obtenció de les claus públiques de la FNMT

4. Habilitar l'ús del certificat digital que es vulgui utilitzar tenint en compte el navegador. Tot seguit s'afegeixen enllaços a les webs de CATCert, DNIe i FNMT on s'explica com fer-ho:

Configuració per usar certificats idCAT
Configuració per usar certificats de DNIe
Configuració per usar certificats de la FNMT

 

Configuració Adobe Acrobat Reader

Per poder validar correctament la signatura dels documents emessos per l'ajuntament de Sitges cal que s'afegeixin les entitats de confiança relacionades, en la configuració de seguretat de l'Adobe Acrobat Reader.

Els certificats usats per l'ajuntament de Sitges per signar documents són el segell d'òrgan Plataforma d'Administració Electrònica i altres certificats personals emessos per l'Agència Catalana de Certificació. Així, per tal de poder validar correctament les signatures que incorporen aquests documents, caldrà configurar l'Adobe Acrobat Reader per tal que les entitats de confiança arrel d'aquests certificats siguin reconegudes. En concret caldrà que l'Adobe Acrobat Reader incorpori com a mínim les següents entitats de confiança: entitat de confiança EC-ACC (Agència Catalana de Certificació) i entitat de confiança EC-AL (Administracions Locals de Catalunya).

Per facilitar la configuració de l'Adobe Acrobat Reader existeix un paquet de configuració de seguretat d'Adobe autoexecutable que permet configurar de forma assitida l'Adobe Acrobat Reader.

En el següent enllaç hi trobareu un link per poder descarregar-vos un fitxer comprimit que conté tots els fitxers necessaris per dur a terme aquesta configuració d'una forma més assistida. Només cal seguir les instruccions que hi ha en els manuals pdf que incorpora aquest fitxer comprimit.

Paquet de configuració de seguretat d'Adobe autoexecutable

© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 25/03/2014