Ajuts i subvencions

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Seu electrònica > Ajuts i subvencions

Ajuts i SubvencionsRealització d'activitats culturals

Les activitats culturals subvencionables podran ser activitats de difusió cultural, iniciatives de recuperació i difusió del patrimoni cultural, tradicional i popular, activitats de formació no reglada i de recerca, o activitats d’animació socio-cultural.

Dirigida a totes les entitats ubicades a Sitges, així com els col·lectius que es formin al seu terme municipal. Es convoquen anualment.

Nota: les dates estan per determinar.

Més informació:

Realització d'activitats esportives

L’Ajuntament de Sitges, a través del Servei d’Esports, atorga subvencions per a la promoció d’activitats esportives federades i escolars; de l’esport de lleure així com per a l'organització d’esdeveniments puntuals.

Enllaç relacionat

Subvencions a projectes de cooperació internacional per al desenvolupament

Subvencions a projectes de cooperació internacional per al desenvolupament. Consulteu les bases en el document adjunt. Consulteu com fer el tràmit a l'enllaç.

Nota: les dates estan per determinar.

Més informació:
Enllaç relacionat

Subvencions per a l'organització i desenvolupament d'activitats juvenils a Sitges

L'Ajuntament de Sitges, a través de la Regidoria de Joventut, concedeix subvencions a les associacions i/o entitats sense afany de lucre que amb els seus projectes o activitats fomenten els interessos generals de la vila en l'àmbit juvenil.

Enllaç relacionat
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 26/03/2014