Ajuts i subvencions

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Seu electrònica > Ajuts i subvencions

Ajuts i SubvencionsRealització d'activitats esportives

L’Ajuntament de Sitges, a través del Servei d’Esports, atorga subvencions per a la promoció d’activitats esportives federades i escolars; de l’esport de lleure així com per a l'organització d’esdeveniments puntuals.

Enllaç relacionat

Subvencions a la contractació

L’Ajuntament de Sitges, a través del Departament de Promoció Econòmica, atorga subvencions dirigides al foment de l’ocupació i de l’activitat econòmica, amb la intenció de millorar la qualitat de l’ocupació de les persones treballadores del municipi i facilitar la creació i consolidació de nous projectes empresarials. Consulteu les bases en el document adjunt. Consulteu com fer el tràmit a l’enllaç.Enllaç relacionat

Subvencions a projectes de cooperació internacional per al desenvolupament

Subvencions a projectes de cooperació internacional per al desenvolupament. Consulteu les bases en el document adjunt. Consulteu com fer el tràmit a l'enllaç.

Nota: les dates estan per determinar.

Més informació:
Enllaç relacionat

Subvencions per a autònoms

L’Ajuntament de Sitges, a través del Departament de Promoció Econòmica, atorga subvencions dirigides al foment de l’ocupació i de l’activitat econòmica, amb la intenció de millorar la qualitat de l’ocupació de les persones treballadores del municipi i facilitar la creació i consolidació de nous projectes empresarials. Consulteu les bases en el document adjunt. Consulteu com fer el tràmit a l’enllaç.

Enllaç relacionat

Subvencions per a l'organització i desenvolupament d'activitats juvenils a Sitges

L'Ajuntament de Sitges, a través de la Regidoria de Joventut, concedeix subvencions a les associacions i/o entitats sense afany de lucre que amb els seus projectes o activitats fomenten els interessos generals de la vila en l'àmbit juvenil.

Enllaç relacionat
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 06/08/2018